Τα «σκάει» στον Καλάθη ο Παναθηναϊκός – 4 εκατομμύρια για τρία χρόνια!

Τα «σκάει» στον Καλάθη ο Παναθηναϊκός – 4 εκατομμύρια για τρία χρόνια!

Νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό στον Νικ Καλάθη! 4 εκατομμύρια για τρία χρόνια προσφέρουν στον Έλληνα γκαρντ οι «πράσινοι»!

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Νικ Καλάθη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα, μετά και την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Παρότι ο Έλληνας γκαρντ απέρριψε την πρώτη πρόταση του «τριφυλλιού», οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν έτσι εύκολα, καθώς έχουν ήδη καταθέσει νέα πρόταση στον τέως παίκτη της Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού

Το ποσό που φέρεται να προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Καλάθη ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα δοθούν στον Έλληνα γκαρντ -εφόσον αποδεχτεί- μέσα σε διάστημα τριών χρόνων.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόταση, με τον οποία το «τριφύλλι» θέλει να δείξει στον πρώην αρχηγό του πόσο πολύ τον θέλει ξανά στο ρόστερ του.

Μάλιστα, η πλευρά του Καλάθη εξετάζει σοβαρά τη νέα πρόταση και τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως θετικά, με την απάντηση του Έλληνα γκαρντ να αναμένεται άμεσα.

Βέβαια, στο «παράθυρο» εξακολουθεί να βρίσκεται φυσικά η Φενέρ που έχει το «πορτοφόλι», η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε θέση ισχύος, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ