Ελλάδα – Ουκρανία 82-56: «Αέρας» στα προημιτελικά η Εθνική Νέων Γυναικών!

Ελλάδα – Ουκρανία 82-56: «Αέρας» στα προημιτελικά η Εθνική Νέων Γυναικών!

Με μια επιβλητική εμφάνιση, η Εθνική Νέων Γυναικών δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ουκρανία, επικράτησε άνετα με 82-56 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20.

Άνετη και ωραία η Ελλάδα, πέρασε «αέρας» στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20.

Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση, η Εθνική Νέων Γυναικών δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ουκρανία και επικράτησε πολύ άνετα με 82-56 στην 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, «κλειδώνοντας» και την παρουσία της στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Ελλάδα μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και «έτρεξε» ένα φοβερό 14-0 σερί, υποχρεώνοντας τους Ουκρανούς να πάρουν τάιμ άουτ. Η Ουκρανία προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους εννιά, ωστόσο η Ελλάδα πάτησε ξανά γκάζι και ανέβασε τη διαφορά στους 13, στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (37-24).

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η Ουκρανία δεν μπορούσε να ακολουθήσει στον ρυθμό της Ελλάδας, με τη «γαλανόλευκη» να φτάνει στο 82-56. Οι αγώνες του Α’ ομίλου θα ολοκληρωθούν αύριο με τα παιχνίδια Αλβανία – Ουκρανία και Τουρκία – Ελβετία.

Δεκάλεπτα: 16-4, 37-24, 56-42, 82-56

Ελλάδα (Νίκλας): Δερμιτζάκη, Φάρρου, Μιχαηλίδου, Παπαδοπούλου 4, Στεργάκη 1, Μποσγανά 19 (5/8 τρ., 15ρ.), Μπουντούρη 16 (2), Χατζηλεοντή 19 (1τρ., 12ρ., 4 α.), Γούλα 2, Πολυμένη 6 (2), Πρίφτη 12 (7ρ), Σακελλαρίου 3 (1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ