Σημαντική εξέλιξη με Εμπίντ και εθνική Γαλλίας

Σημαντική εξέλιξη με Εμπίντ και εθνική Γαλλίας

Ο Τζόελ Εμπίντ δεν θα είναι στο Erobasket της Ρώμης τον προσεχή Σεπτέμβρη σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής Γαλλίας

Ο Τζόελ Εμπίντ κατάφερε να αποκτήσει την γαλλική υπηκοότητα και θα μπορεί πλέον να αγωνίζεται με την Εθνική Γαλλίας. Όμως θα πρέπει να περιμένει λίγο καιρό ακόμα καθώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, όπως δήλωσε στην «Equipe» ο Μπορίς Ντιαό, τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας.

Ο σταρ του NBA δεν θα έχει τη δυνατότητα λοιπόν να αγωνιστεί στο Eurobasket της Ρώμης τον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα ο αστέρας των Σίξερς είδε την αίτηση του για απόκτηση υπηκοότητας να γίνεται δεκτή, ωστόσο πρέπει να περιμένει να εκδοθεί το διαβατήριο του έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία δήλωσης του στην FIBA.

Διαβάστε επίσης: Μπέντιλ: «Εξαιρετικός ο Νέντοβιτς – Ανυπομονώ να ξαναπαίξω μαζί του»

Οι δηλώσεις του Ντιαό:

«Η αίτησή του για απόκτηση της υπηκοότητας έχει δεκτή», δήλωσε αρχικά στην «Equipe» .Ξέρουμε ότι περιμένει ακόμη να αποκτήσει το γαλλικό διαβατήριο.

Όταν το πάρει, τότε θα ξεκινήσει τη διαδικασία να κάνει τα χαρτιά του για τη FIBA, ώστε να μπορεί να παίξει με την εθνική ομάδα. Θα ήθελε να παίξει αυτό το καλοκαίρι, αλλά τραυματίστηκε. Έχει κάνει μία χειρουργική επέμβαση στο χέρι και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ