«Πρώτη» για… Antetokounbros και Ντόρσεϊ στην Εθνική (Pics)

«Πρώτη» για… Antetokounbros και Ντόρσεϊ στην Εθνική (Pics)

Γιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ μπήκαν κανονικά στην σημερινή (4/8) προπόνηση της Εθνικής Ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε ευχάριστα νέα στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, αφού όπως αναμενόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενσωματώθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, όπως ακριβώς προέβλεπαν οι όροι της συμφωνίας FIBA-NBA.

Ο Greek Freak και ο αδερφός του, αλλά και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έπρεπε να περιμένουν λόγω αυτής της συμφωνίας μέχρι και σήμερα, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους είχε στη διάθεση του εκτός παρκέ, για να τους δείξει τα πλάνα του και τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται.

Διαβάστε επίσης: Ο μοναδικός Πορτογάλος συνεργάτης του Μαρτίνς, που έμεινε στον Ολυμπιακό

Πλέον όμως και στην πράξη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο Ντόρσεϊ προπονούνται και στρέφουν όλοι στη «γαλανόλευκη» την προσοχή τους σε πρώτη φάση στα προκριματικά για το Παγκόσμιο και εν συνεχεία στο Ευρωμπάσκετ.

Η Ελλάδα, προτού ταξιδέψει για την Ιταλία και το Eurobasket, καλείται να δώσει δύο προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Σερβία (25/08) και το Βέλγιο (28/08).

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση των Γιάννη, Θανάση και Ντόρσεϊ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ