Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σαμοντούροβ

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σαμοντούροβ

Ο Σαμοντούροβ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Σλοβενία, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο υπόλοιπο Eurobasket και σήμερα (4/8) επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής εφήβων με την Σλοβενία στο πλαίσιο των αγώνων για το Eurobaske U18, με τις εξετάσεις να δείχνουν διάστρεμμα και έτσι χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ, με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο για την επιστροφή του 16χρονου παίκτη του Παναθηναικού στην Ελλάδα, δίνοντας επίσης πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της ομάδας για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Σαμοντούροβ επέστρεψε συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των Εθνικών ομάδων, Δήμο Ντικούδη.

Διαβάστε επίσης: Ψήνεται «μπαμ» στο ΝΒΑ: Θέλει Λέικερς ο Ίρβινγκ (Vid)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα (4/8, 18:15, ζωντανά από το κανάλι της FIBA),για τις θέσεις 9-16, με σκοπό να αποφύγει την περίπτωση υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Εφήβων συνεχίζει την πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Σμύρνη. Σήμερα (4/8) στις 18.15 (και όχι στις 20.30 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία για τις θέσεις 9-16.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ επέστρεψε στην Ελλάδα, με τη συνοδεία του Δήμου Ντικούδη, υπεύθυνου Εθνικών Ομάδων. Ο Σαμοντούροβ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σλοβενία, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στη Σμύρνη και θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ