Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το φιλικό με την Ισπανία

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το φιλικό με την Ισπανία

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το σημερινό φιλικό με την Ισπανία (9/8,19:00), στο ΟΑΚΑ, η οποία αποτελείται από 14 παίκτες.

Η ΕΟΚ, με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε τους φίλους της Εθνικής ομάδας για τα ονόματα που επιλέχτηκαν από τον Δημήτρη Ιτούδη για το φιλικό προετοιμασίας με την Ισπανία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για σήμερα (9/8, 19:00), στο ΟΑΚΑ.

Η «επίσημη αγαπημένη» διανύει περίοδο προετοιμασίας με στόχο να είναι έτοιμη για το Eurobasket του Σεπτέμβρη αλλά και για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου που προηγούνται.

Έτσι, έχει προγραμματιστεί μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις με αφετηρία το ΟΑΚΑ και αντίπαλο την Εθνική Ισπανίας. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ καθώς απέναντι της θα δει την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση-βόμβα στο NBA για τους ανεμβολίαστους παίκτες!

Ο Δημήτρης Ιτούδης λοιπόν, κατέληξε στα 14 ονόματα που θα αγωνιστούν απόψε, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα τρία αδέλφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης, Θανάσης, Κώστας (ο Άλεξ, έχει κοπεί από την προεπιλογή). Από την λίστα απουσιάζουν οι τραυματίες Κώστας Σλούκας και Νικ Παπαγιάννης όπως και οι Μωραΐτης και Κουζέλογλου.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος:

Γκαρντ: Νικ Καλάθης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Φόργουορντ: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης,
Σέντερ: Κώστας Αντετοκούνμπο, Κωστής Γόντικας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ