Πέσιτς για Μίσιτς: «Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»

Πέσιτς για Μίσιτς: «Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση του Βασίλιε Μίσιτς που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή «μάχη» της Σερβίας με την Ελλάδα.

Στη χθεσινή αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είδε τον Βασίλιε Μίσιτς να αποχωρεί με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και όπως άπαντες στο γήπεδο έτσι και εκείνος σοκαρίστηκε.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς τόνισε ότι ελπίδα όλων είναι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και να επιστρέψει άμεσα στη δράση.

Διαβάστε επίσης: Τα γκρουπ δυναμικότητας και οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

«Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά ένα διάστρεμμα πάντα μπορεί να κρύβει κινδύνους. Αυτή την στιγμή, το ιατρικό επιτελείο προσπαθεί να αποτρέψει το πρήξιμο στο πόδι του. Τότε, θα έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάκτηση των Μπιέλιτσα και Νέντοβιτς είπε: «Όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία, τότε θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα. Αυτή την στιγμή είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας, η οποίας πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε. Θέλουν πολύ να παίξουν, χωρίς να αναλογίζονται το κόστος. Αλλά, όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία θα τα δούμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ