Ντατόμε: «Ίσως η τύχη να μας θυμηθεί»

Ντατόμε: «Ίσως η τύχη να μας θυμηθεί»

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο Λουίτζι Ντατόμε στην «Tuttosport», όπου μιλάει για το Eurobasket την Αρμάνι και το μέλλον του.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και μια ματιά στα επιτεύγματα του μπορεί να το επιβεβαιώσει, ο Λουίτζι Ντατόμε είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο ρόστερ της Εθνικής Ιταλίας για το Eurobasket 2022.

Ο 34χρονος φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε μια συνέντευξη στην «Tuttosport» όπου δίνει απαντήσεις για την Εθνική, την Αρμάνι αλλά και για το μέλλον του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον παράγοντα… τύχη ενόψει του Eurobasket.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ιτούδης για την κατάσταση των Παπαγιάννη, Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντατόμε στην «Tuttosport»

Για το Eurobasket: «Σε ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, πρέπει να στοχεύσουμε στον επόμενο γύρο και μετά να παίξουμε με όλους. Πρέπει να το δοκιμάσουμε. Ίσως η τύχη που ποτέ δεν μας έλαβε υπόψη να μας θυμηθεί».

Για την Αρμάνι: «Μου αρέσει πολύ το πώς φτιάχτηκε η ομάδα και έδωσα συγχαρητήρια στη Μεσίνα και τον Σταυρόπουλο γιατί πάντα χτυπούσαν τον πρώτο στόχο σε κάθε θέση που ήθελαν να αλλάξουν. Περιμένω να στοχεύσουμε τη νίκη σε κάθε διοργάνωση, ώστε στην Euroleague να παίξουμε με όλους όπως τις τελευταίες σεζόν. Τότε ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην καθοριστική στιγμή»

Για το μέλλον του: «Είμαι μοιρολάτρης, θα παίζω όσο διασκεδάζω και σωματικά τα καταφέρνω. Τότε θα δούμε, είμαι πεπεισμένος ότι θα βρω τον τρόπο. Δεν ξέρω αν θα γίνει προπονητής, γιατί είμαι ακόμα πιο αφοσιωμένος στην δράση, μετά την προπόνηση ή το παιχνίδι το κεφάλι σου παραμένει εκεί. Αλλά έχω δει και ζήσει τόσο πολύ μπάσκετ υψηλού επιπέδου και σε διάφορα μέρη που νομίζω ότι μπορώ να συνεισφέρω με την εμπειρία μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ