Εθνική Ιταλίας: Φοβερές δηλώσεις του Ποτσέκο για τον Αντετοκούνμπο

Εθνική Ιταλίας: Φοβερές δηλώσεις του Ποτσέκο για τον Αντετοκούνμπο

Ο προπονητής της Ιταλίας Τζιαμάρκο Ποτσέκο, εκθείασε με τον τρόπο του τον Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Ελλάδα

Η Εθνική Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων για το Eurobasket 2022 και ο προπονητής της ομάδας, Τζιαμάρκο Ποτσέκο παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greak Freak» προκαλεί φόβο στις αντίπαλες ομάδες μόνο με το άκουσμα του ονόματος του, κάτι το οποίο σπεύδει να επιβεβαιώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιταλών, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν βλέπει βίντεο με στιγμιότυπα του Γιάννη για τί θα… πέσει σε κατάθλιψη.

Διαβάστε επίσης: Αναχώρησε για Μιλάνο και Ευρωμπάσκετ η Εθνική ομάδα (pic)

Ακόμα, αναφέρθηκε στο πάθος της ομάδας του τονίζοντας ωστόσο πως όλοι στο ρόστερ είναι λυπημένοι για την απουσία του Γκαλινάρι αλλά χαίρονται που επέστρεψε στο ρόστερ ο Τεσιτόρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσέκο:

«Λυπούμαστε που δεν μπορεί να συμμετάσχει ο Γκαλινάρι. Είδα πόσο λυπήθηκαν οι παίκτες μου και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα και αν είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του Τεσιτόρι στο ρόστερ.

Αν άρχιζα να βλέπω βίντεο του Αντετοκούνμπο θα έπεφτα σε κατάθλιψη. Θα βασιστώ όμως στο μεγάλο πάθος που βγάζουν οι παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ