Έπαθαν πλάκα με τον Αντετοκούνμπο: «Αν προσθέσει και αυτό…»

Έπαθαν πλάκα με τον Αντετοκούνμπο: «Αν προσθέσει και αυτό…»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται με την Εθνική Ελλάδας για το Eurobasket και ένα βίντεο από την προπόνηση του στάθηκε αφορμή για συζήτηση στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί κατά κοινή ομολογία ένα από τα κορυφαία ονόματα του μπάσκετ στον κόσμο και μια ματιά στα κατορθώματα του αρκεί για να το επιβεβαιώσει.

Αυτή τη περίοδο είναι μέλος του συνόλου του Δημήτρη Ιτούδη έτσι ώστε να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας να φτάσει σε μια διάκριση στο Eurobasket του Σεπτέμβρη, πραγματοποιώντας δυνατές προπονήσεις και κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο φιλικό με την Ισπανία όπου σημείωσε 3 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Σερβία – Κίνδυνος να χάσει το EuroBasket ο Μπιέλιτσα!

Συγκεκριμένα ένα βίντεο δείχνει τον Έλληνα διεθνή να ευστοχεί σε πολλά τρίποντα δίνοντας έτσι αφορμή στον Ντάριν Άλμπερτ να αναφέρει στην σελίδα «larrybrownsports», πως αυτό το βίντεο είναι πολύ ενθαρρυντικό για τα ποσοστά του Γιάννη στα σουτ τριών πόντων.

Συγκεκριμένα ο Ντάριν Άλμπερτ είπε:

«Ειδικά όσον αφορά στα τρίποντα από τη γωνία, ο Αντετοκούνμπο έχει ευστοχήσει μόλις στο 27% των προσπαθειών κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κάνοντας αυτό το βίντεο να είναι πολύ ενθαρρυντικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ