Ομπασοχάν: Ποιος είναι ο Βέλγος που πήγε να μας αποκλείσει από το Μουντομπάσκετ (vids)

Ομπασοχάν: Ποιος είναι ο Βέλγος που πήγε να μας αποκλείσει από το Μουντομπάσκετ (vids)

Το προφίλ του Βέγλου, Ρετίν Ομπασοχάν, που παραλίγο να «πληγώσει» χθες (14/11) την Εθνική Ελλάδος ανεπανόρθωτα...

Ένας Βέλγος στην χθεσινή αναμέτρηση (14/11) της χώρας του με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έλεγε να σταματήσει να ευστοχεί και λίγο έλειψε να «πληγώσει» την εθνική μας ανεπανόρθωτα αφήνοντας τη εκτός Μουντομπάσκετ.

Ο λόγος για τον Ρετίν Ομπασοχάν, ο οποίος σταμάτησε στους 30 πόντους χθες απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης: Αζάρ: «Δεν θέλω να φύγω από την Ρεάλ»

Ένας Βέλγος που στα 29 του έπειτα από μια εξαιρετική περσινή σεζόν «πέταξε» για τα σαλόνια της Euroleague υπογράφοντας στην Γαλλική Βιλερμπάν.

Ο Ομπασοχάν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, στην οποία πρωταγωνίστησε εντός παρκέ και τελείωσε την χρονιά με μέσο όρο στο ισραηλινό πρωτάθλημα 16.8 πόντους, 5.1 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Με την Βιλερμπάν επίσης την φετινή χρονιά δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα καθώς τόσο σε Γαλλικό πρωτάθλημα όσο και Euroleague καταγράφει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής και αξιόλογα στατιστικά.

Με την Εθνική ομάδα τώρα ο παίκτης συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ του 2022, στο οποίο ήταν «καυτός» και ένας εκ των πρωταγωνιστών στις μεγάλες νίκες των Βέλγων απέναντι σε Ισπανία (11 πόντους) και Βουλγαρία ( 25 πόντους).

Ο 29χρόνος  μάλιστα  είχε δοκιμάσει και την τύχη του στο ΝΒΑ καθώς την σεζόν 2016 μπήκε στο Ντράφτ ωστόσο δεν επιλέχθηκε.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ