Μανωλόπουλος: «Περήφανος για τους παίκτες μου, πίστεψαν στη νίκη και δεν τα παράτησαν ποτέ»

Μανωλόπουλος: «Περήφανος για τους παίκτες μου, πίστεψαν στη νίκη και δεν τα παράτησαν ποτέ»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στη Σερβία ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στα Λιόσια.

Στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στη μεγάλη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Σερβία και στην παρουσία του κόσμου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Τι αποφάσισε ο Μίτσελ για το ντέρμπι

Όσα είπε ο Μανωλόπουλος: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους, μας βοήθησαν πάρα πολύ, μας έδωσαν πολλή ενέργεια και δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα. Για μένα είναι σπουδαία υπόθεση να βλέπω γεμάτο το γήπεδο όποτε παίζει η Εθνική, είναι πολύ σημαντικό οι Έλληνες να έρχονται να βλέπουν την ομάδα αυτή. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πίστεψαν στη νίκη και δεν τα παράτησαν ποτέ. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και γι’ αυτό νικήσαμε. Είχαμε μόλις τέσσερις μέρες προπονήσεων, αλλά τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μουράτος είπε: «Είναι μια μεγάλη νίκη για το ελληνικό μπάσκετ, το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, με πολλά παιδιά. Είναι μεγάλη τιμή και έξτρα κίνητρο για μας. Δεν είχε σημασία που είχαμε ήδη προκριθεί, ξέρουμε πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι η Σερβία και τους σεβόμαστε πολύ. Όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και καταφέραμε να επιστρέψουμε παρότι βρεθήκαμε στο -13. Ήταν μια τεράστια νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ