Γιατί ήταν έξαλλος ο Βεζένκοφ…

Γιατί ήταν έξαλλος ο Βεζένκοφ…

Πυρ και μανία ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με τους διαιτητές μετά τον αγώνα της Βουλγαρίας κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Eurobasket.

Η Βουλγαρία μπορεί να νίκησε 90-82 την Πορτογαλία, ωστόσο αποκλείστηκε στην ισοβαθμία και δεν κατάφερε να περάσει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, καθώς δεν κάλυψε τη διαφορά δέκα πόντων που χρειαζόταν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρά τους 30 πόντους που πέτυχε, όντας σε ακόμη ένα παιχνίδι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, σε δηλώσεις του μετά το ματς τα έβαλε με τη διαιτησία και μάλιστα ήταν έξαλλος με τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν την ομάδα του.

«Το μπάσκετ είναι άθλημα λεπτομερειών, είμαι χαρούμενος με όσα δείξαμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να σχολιάσω δημόσια τους διαιτητές, ωστόσο αν η FIBA θέλει να δει κάποια πράγματα να αλλάζουν, ώστε οι αθλητές να έρχονται και να παίζουν, θα πρέπει να δει αυτά που έγιναν σήμερα.

Πρέπει να δει τους αριθμούς. Αισθανόμαστε ότι ηττηθήκαμε. Ξαναλέω ότι δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, όμως η FIBA πρέπει να δει τι συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν που παρουσιάζει», επεσήμανε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους σκόραρα, ήρθα με έναν στόχο και απέτυχα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν θα είμαι ούτε αύριο, όμως έδωσα όσα μπορούσα. Έχω πει ότι θα έρχομαι όποτε μπορώ. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι τον Αύγουστο, θέλω να είμαι υγιής και τότε θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ