Xιλ: «Ανυπομονούμε ως Team USA να παίξουμε με Ελλάδα και Γερμανία»

Xιλ: «Ανυπομονούμε ως Team USA να παίξουμε με Ελλάδα και Γερμανία»

Ο Γκραντ Χιλ μίλησε για τα φιλικά της Αμερικής με την Ελλάδα και τη Γερμανία, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόστερ της ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα θα βρεθεί στο Άμπου Ντάμπι τον Αύγουστο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, και θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και τη Γερμανία σε φιλικούς αγώνες.

Ο CEO της Team USA μίλησε για τα φιλικά με την Εθνική και τη Γερμανία, τονίζοντας πως όλοι ανυπομονούν να δουν υψηλού επιπέδου μπάσκετ από τις ομάδες.

Παράλληλα, ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ αναφέρθηκε και στο ρόστερ της ομάδας του Στιβ Κερ, επισημαίνοντας ότι αναμένεται να ανακοινωθεί είτε στα τέλη Ιουνίου, είτε στις αρχές Ιουλίου.

Οι δηλώσεις του Γκραντ Χιλ:

Για τα φιλικά με Ελλάδα και Γερμανία: «Στο Άμπου Ντάμπι θα είναι ευκαιρία για να συναντήσουμε ανταγωνισμό που θα βρούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανυπομονούμε να παίξουμε με Γερμανία και Ελλάδα. Είναι σημαντικά ματς για εμάς. Ανυπομονούμε γιατί δεν θα είμαστε εκεί απλά τα μέλη της USA Basketball, αλλά και η Γερμανία και η Ελλάδα, όλοι μέλη ενός παγκόσμιου αθλήματος.

Στο Άμπου Ντάμπι διψούν για τους μπασκετμπολίστες του NBA, από τότε μιλήσαμε γι’ αυτά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και όλοι ανυπομονούσαν για να δουν τέτοιες ομάδες εκεί. Δεν μπορώ να περιμένω για να δει ο κόσμος μπάσκετ υψηλού επιπέδου, από εμάς, από τη Γερμανία και από την Ελλάδα».

Για το ρόστερ της Team USA: «Όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι παίκτες έχουν συμφωνήσει για να παίξουν το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο ή στις αρχές Ιουλίου θα ανακοινώσουμε το ρόστερ της ομάδας. Να βρούμε την καλύτερη χημεία. Γίνεται πολλή δουλειά γι’ αυτό το χρυσό μετάλλιο, αν δεν το πάρουμε θα είναι αποτυχία.

Θα έχουμε tryouts για το ρόστερ, είναι ό,τι καλύτερο αυτός ο χρόνος για να γίνουμε ομάδα, για να χτίσουμε χημεία και να προετοιμαστούμε για ένα διαφορετικό άθλημα όπως είναι το international μπάσκετ. Είχαμε σπουδαίους αθλητές σε προηγούμενες διοργανώσεις που μεγάλωσαν ηλικιακά. Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι για τους νεότερους παίκτες. Κάθε γενιά είναι διαφορετική, πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε.

Θα υπάρχει και μία Select Team, δεν μπορώ να περιγράψω τη σημασία που θα έχει για την προετοιμασία μας. Ήμουν μέλος της το 1992, είχαμε μία επιτυχία και πολλές αποτυχίες απέναντι στη Dream Team τις επόμενες ημέρες. Αυτή η ομάδα θα προετοιμάσει το ρόστερ, θα έχει νεαρούς αθλητές που στο μέλλον θα είναι μέλη της εθνικής ομάδας. Έγινε με Ντουράντ και Ίρβινγκ στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ