Λορέντζο Μπράουν: Θα ενισχύσει την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Λορέντζο Μπράουν: Θα ενισχύσει την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Αμερικανός νατουραλιζέ δήλωσε πως θα δώσει το παρών με τη «φούρια ρόχα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Παρών φώναξε ο Λορέντζο Μπράουν. Ο Αμερικανός νατουραλιζέ, πρόσφατα οδήγησε την Ισπανία στον πανευρωπαϊκό τίτλο και όπως δήλωσε θα ενισχύσει ξανά τη «φούρια ρόχα».

Διαβάστε επίσης: Παράδειγμα προς μίμηση ο βοηθός προπονητή της Φέγενορντ: «Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας γ@@@@@» (pic,vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε στο «basketnews.com» για το αν θα αγωνιστεί με την Ισπανία στο Παγκόσμιο του 2023, δίχως δεύτερη σκέψη, απάντησε πως σίγουρα θα την ενισχύσει ενόψει της συνέχειας.

«Ναι, σίγουρα θα αγωνιστώ» είπε αρχικά ο άσος της Μακάμπι, ενώ σε ερώτηση για το πως πιστεύει ότι θα ταιριάξει με τον NBer Ρίκι Ρούμπιο στα γκαρντ, δήλωσε: «Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να μοιράζει την μπάλα και εγώ κάνω λίγο από όλα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπράουν, είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Ευρωμπάσκετ γιατί αγωνίστηκε με μία χώρα που δεν ξέρει καλά καλά, αλλά ο ίδιος, αψηφώντας την κριτική έκανε πράγματα και θαύματα με την ισπανική αρμάδα περνώντας πάνω από Γερμανία και Γαλλία για να φτάσει στον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ