Παράδειγμα προς μίμηση ο βοηθός προπονητή της Φέγενορντ: «Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας γ@@@@@» (pic,vid)

Παράδειγμα προς μίμηση ο βοηθός προπονητή της Φέγενορντ: «Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας γ@@@@@» (pic,vid)

Ο Τζον Ντε Βολφ πήρε το μικρόφωνο και τα... έψαλε με έναν πολύ ωραίο και άμεσο λόγο στους οπαδούς της Φέγενορντ, που πετούσαν αντικείμενα στους παίκτες του Άγιαξ,

Ένα πολύ επεισοδιακό παιχνίδι διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (5/4), ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Άγιαξ στο Ρότερνταμ. Ο «αίαντας», επικράτησε μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Ολλανδίας με 2-1, και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου (σε νοκ άουτ αγώνα), ωστόσο λίγη σημασία είχε το αποτέλεσμα, αφού περισσότερο σχολιάστηκε η επιθετική συμπεριφορά των οπαδών της Φέγενορντ, οι οποίοι δε δίστασαν να πετάξουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίζοντας μάλιστα τον Ντάνι Κλάασεν.

Τον… μάτωσαν επειδή πανηγύρισε

Ο Κλάασεν σκόραρε γύρω στο 51ο λεπτό, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον  Άγιαξ (2-1), με τους οπαδούς να αντιδρούν, να πετούν αντικείμενα με ένα από αυτά να τον πετυχαίνει στο κεφάλι και να του το… ανοίγει, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο με το ματς να διακόπτεται στο 63′.

Κάτι που αξίζει να μνημονευθεί ωστόσο, ήταν η αντίδραση του βοηθού προπονητή των γηπεδούχων, Τζον Ντε Βολφ που μπήκε μπροστά, προτρέποντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, να σκεφτεί με το μυαλό του και να σταματήσει τις… ανοησίες.

«Εσείς που στηρίζετε την ομάδα χρησιμοποιήστε το μυαλό σας γ@@@@. Φροντίστε να μην πέσει άλλο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Φροντίστε να υποστηρίζετε την ομάδα. Θέλουμε να κυνηγήσουμε την ανατροπή αλλά πραγματικά χρειαζόμαστε τη στήριξή σας σε αυτό, αλλά χρησιμοποιήστε το μυαλό σας ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ», είπε ο Ντε Βολφ, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και το παιχνίδι να επανεκκινεί.

Ο Ντε Βολφ ως ποδοσφαιριστής, έκανε καριέρα μεταξύ άλλων στην ομάδα του Ρότερνταμ με 111 συμμετοχές και 9 τέρματα αγωνιζόμενος ως αμυντικός, αλλά γενικότερα, έχει απασχολήσει τους Ολλανδούς για την εξωγηπεδική του καριέρα, αφού συμμετείχε στο «Dancing with the stars» το 2006 αλλά και στο… «Fighting with the stars» την επόμενη χρονιά, ενώ έχει λάβει μέρος και σε πολλές εκπομπές ως παρουσιαστής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, απέδειξε του λόγου το αληθές (ότι χειρίζεται καλά τον λόγο), αφού κατόρθωσε με την ειλικρίνειά του να κατευνάσει τα πλήθη, με την ομάδα του να μένει εκτός τελικού αλλά τον ίδιο να κερδίζει τα εύσημα από τους πάντες στην Ολλανδία για την ωραία και γεμάτη πάθος ομιλία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ