Τι συμβαίνει με Ιτούδη και Εθνική – Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Ντόρσεϊ…

Τι συμβαίνει με Ιτούδη και Εθνική – Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Ντόρσεϊ…

Ποιο είναι το πλάνο της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνεχίζει ο Δημήτρης Ιτούδης;

Η αλήθεια είναι πως μας χωρίζει μπόλικος καιρός μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει, πως στην Εθνική μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ο σχεδιασμός για το μεγάλο ραντεβού στα παρκέ της Ασίας έχει ήδη ξεκινήσει. Και όπως φαίνεται, το ξεκίνημα είναι και το ιδανικό.

Βαγγέλης Λιόλιος και Νίκος Ζήσης βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συζητήσουν τα πάντα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Το πρώτο θέμα που ξεκαθαρίστηκε, είναι πως ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε θα καθοδηγήσει κανονικά την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Μαχμούτογλου: «Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός μας φοβάται…»

Οποιαδήποτε μαύρα σύννεφα είχαν συγκεντρωθεί πάνω από την Εθνική, απομακρύνθηκαν με τη συνάντηση των τριών ανδρών. Με τις ευλογίες της τουρκικής ομάδας, ο Ιτούδης παραμένει κανονικά στο τιμόνι της «γαλανόλευκης».

Από εκεί και πέρα, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα των τελευταίων ημερών. Οπως για παράδειγμα το θέμα με την ελληνοποίηση του Τόμας Γούοκαπ. Ο Ιτούδης εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ στάθηκε και στον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η ΕΟΚ δίνει μάχη για να φύγει ο αστερίσκος του νατουραλιζέ δίπλα από το διαβατήριο του Ντόρσεϊ, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογραμμίζει πως θέλει και τους δύο παίκτες στο ταξίδι της επίσημης αγαπημένης στο Παγκόσμιο της Ασίας.

Αλλωστε, ο Ντόρσεϊ έχει ήδη δηλώσει διαθέσιμος για το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής, ενώ θετικά ήταν τα μηνύματα και από τη συνάντηση με τους Νικ Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο. Απαντες λοιπόν ανυπομονούν να φορέσουν ξανά τη «γαλανόλευκη» φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ