Μαχμούτογλου: «Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός μας φοβάται…»

Μαχμούτογλου: «Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός μας φοβάται…»

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου μίλησε για τις επικείμενες μάχες με τον Ολυμπιακό.

Αν και ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Μερκεζεφέντι, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να φτάσει στο ροζ φύλλο του αγώνα.

Οι Τούρκοι πήραν τη νίκη στο πρωτάθλημα και στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη μάχη των playoffs της Euroleague, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Το παράξενο με το φετινό Champions League και ένα Super League… υστερόγραφο

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου μίλησε για τη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την άποψή του πως και οι «ερυθρόλευκοι» φοβούνται την ποιότητα και το μέγεθος της Φενέρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μελίχ Μαχμούτογλου:

«Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στον Ολυμπιακό. Ήταν επικίνδυνος αντίπαλος η Μερκεζεφέντι. Αλλά με το πιο έξυπνο παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο, μπορέσαμε να κερδίσουμε. Τώρα όλη μας η προσοχή στρέφεται στα εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να επιστρέψουμε από εκεί με νίκες.

Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός μας φοβάται. Είμαστε η Φενερμπαχτσέ. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε στα τελευταία ματς, θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ακόμα πιο ψηλά αν τις παίρναμε. Πάντα χάναμε παιχνίδια στο φινάλε. Αν μπορούσαμε να κερδίζαμε τα παιχνίδια όπως αυτά με Αρμάνι και Βαλένθια, ίσως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Οι δυνατότητές μας είναι ήδη εκεί. Ελπίζω να βελτιωθούν οι τραυματισμοί μας και να είμαστε πλήρεις

Τα καταφέραμε τη χρονιά που βγήκαμε πρωταθλητές, και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε ξανά. Πάμε με αυτή την λογική. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε από εκεί με νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ