Κολέ: «Δύσκολο να παίξει στο Παγκόσμιο ο Εμπίντ»

Κολέ: «Δύσκολο να παίξει στο Παγκόσμιο ο Εμπίντ»

Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, ανέφερε πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 με τους «τρικολόρ».

Το ζήτημα της παρουσίας ή όχι του Τζοέλ Εμπίντ με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα τον χώρο του διεθνούς μπάσκετ, με τον Βενσάν Κολέ να έρχεται να δώσει την απάντηση.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» σε ερώτηση που του έγινε για τη συμμετοχή του σταρ των Σίξερς απάντησε πως το θεωρεί πολύ δύσκολο να αγωνιστεί το καλοκαίρι, αν και ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

«Ο Τζοέλ δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αλλά μοιάζει δύσκολο για εκείνον να παίξει αυτό το καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν θέτει σε αμφισβήτηση το γεγονός πως μπορεί να παίξει μ’ εμάς την επόμενη χρονιά (σ.σ.: στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού).

Θα παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, μέσα στη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε είναι σε μια πραγματικά κακή περίοδο», ανέφερε ο Κολέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ