Πρέκας: «Δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις τόση μεγάλη βελτίωση μέσα σε 24 ώρες»

Πρέκας: «Δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις τόση μεγάλη βελτίωση μέσα σε 24 ώρες»

Στη διαφορά απόδοσης της Εθνικής γυναικών στο ματς με τη Λετονία, σε σχέση με αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο, στάθηκε ο Πέτρος Πρέκας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών, Κώστας Πρέκας, μίλησε για την πρώτη νίκη της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ, μένοντας στη μεγάλη βελτίωση που έδειξαν οι παίκτριές του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα έπαιξε σκληρή άμυνα, αλλά και έξυπνα στην επίθεση, για να μπορέσει να πάρει αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Πρέκας:

«Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Λετονία. Έπαιξε χθες ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία και αυτό μας ευνόησε. Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε σκληρή άμυνα και έξυπνα στην επίθεση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις τόση μεγάλη βελτίωση μέσα σε 24 ώρες, αλλά έχουμε παίκτριες με ταλέντο και προσωπικότητα.

Χθες κάναμε ένα κακό παιχνίδι και χάσαμε, αλλά σήμερα η ομάδα αντέδρασε. Πιστεύω πως το σημερινό μας πρόσωπο ήταν το πραγματικό. Ελπίζω τουλάχιστον (γέλια). Τώρα θα πρέπει να ξεκουράσουμε το σώμα και το μυαλό μας και να πάμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Ισπανία την Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ