Τι συμβαίνει με τον Σλούκα – Η απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα

Τι συμβαίνει με τον Σλούκα – Η απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα

Ανατροπή δεδομένων με τον Κώστα Σλούκα που φαίνεται πως έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση το φετινό καλοκαίρι

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά από μια τριετία και αυτό που «καίει» να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους, όμως φαίνεται πως ο Έλληνας γκαρντ έχει ήδη πάρει ακόμη μια σημαντική απόφαση το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού φέρεται να ενημέρωσε την ΕΟΚ για την πρόθεσή του να ξεκουραστεί το φετινό καλοκαίρι, να μην αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και να μην ταξιδέψει στις Φιλιππίνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σλούκας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο και του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σκέφτεται να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκείνος προσπάθησε να του αλλάξει τη γνώμη και ο Έλληνας γκαρντ του ζήτησε λίγες μέρες για να το σκεφτεί και να απαντήσει, αλλά όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αλλάξει την απόφαση του.

Το σίγουρο είναι ότι η μία απόφαση δεν συμπίπτει με την άλλη, που είναι το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού ή αν θα αλλάξει σταθμό στην καριέρα του, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και πιθανότατα στις αρχές του Ιούλη.

Από εκεί και πέρα, ο Σλούκας νιώθει την ανάγκη μετά από περίπου 20 χρόνια συμμετοχής σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, πως είναι η ώρα για ένα διάλειμμα, προκειμένου να πάρει ένα καλοκαίρι ανάσες αλλά και να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν στη Euroleague.

Ο Σλούκας εξάλλου βαδίζει στο 33ο έτος της ηλικίας του, περίπου δύο δεκαετίες δίνει σταθερά το παρών στη γαλανόλευκη κάθε καλοκαίρι, ενώ είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μίνι διάλειμμα και όχι να σταματήσει από την Εθνική. Η απόφαση του θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες, ενώ είναι δεδομένο πως θα έχει επικοινωνία και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση του Σλούκα αλλάζει τα δεδομένα και στο πλάνο του ομοσπονδιακού τεχνικού, αφού ο Έλληνας γκαρντ είναι μοναδικός και ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη στη δημιουργία, αλλά και στην εκτέλεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ