Κώστας Σλούκας: Τι λένε οι στοιχηματικές για το μέλλον του

Κώστας Σλούκας: Τι λένε οι στοιχηματικές για το μέλλον του

Ο Κώστας Σλούκας είναι ελεύθερος, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Τι λένε οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Έλληνα γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με εγχώριο τρεμπλ και έφτασε ένα σουτ μακριά από την κατάκτηση και της Euroleague, σε μια σχεδόν ονειρική σεζόν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν απολαυστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, όμως πλέον καλούνται να σχεδιάσουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν, έχοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Κώστα Σλούκα και την παραμονή του στο λιμάνι, αφού ο Έλληνας γκαρντ είναι ελεύθερος μετά από τρία χρόνια και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θέλει να μείνει στην ομάδα, το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, όμως θέλει έναν καλύτερο ρόλο στο ροτέισον της ομάδας, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του πριν από μερικές μέρες.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα για την παραμονή ή όχι του Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τους bookmakers, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον 33χρονο γκαρντ να συνεχίζει στον Ολυμπιακό, με την απόδοση γι’ αυτό το ενδεχόμενο να αγγίζει το 1,35.

Οι δύο βασικοί ανταγωνιστές των Πειραιωτών στη συγκεκριμένη κούρσα είναι η Ρέαλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε, με τη βασίλισσα να πληρώνει 4,50 και την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να προσφέρεται στο 5,00.

Ακολουθούν ως επιλογές η Αναντολού Εφές (6,00), η Παρτιζάν (7,50), η Αρμάνι Μιλάνο (8,00), η Μπαρτσελόνα (11,00), ο Ερυθρός Αστέρας (13,00), ο Παναθηναϊκός (14,00) και η Μπάγερν Μονάχου (21,00).

Δείτε τις αποδόσεις: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ