Εθνική Ισπανίας: Αποχωρεί μετά τους Ολυμπιακούς του 2024 ο Ρούντι Φερνάντεθ

Εθνική Ισπανίας: Αποχωρεί μετά τους Ολυμπιακούς του 2024 ο Ρούντι Φερνάντεθ

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, Ρούντι Φερνάντεθ, ανακοίνωσε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με τους «φούριας ρόχας».

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, Ρούντι Φερνάντεθ, ανακοίνωσε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στην Γαλλία θα αποτελέσουν την τελευταία του παράσταση με τους «φούριας ρόχας».

Στην παρουσίαση ενός καμπ, που λαμβάνει χώρα στην πόλη Port de Pollença της Μαγιόρκα και φέρει το όνομα του, ο Ρούντι Φερνάντεθ αποκάλυψε την υπόσχεση που έχει δώσει στον αείμνηστο πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: Τώρα θέλει και λίγο τρέξιμο…

«Υποσχέθηκα στον πατέρα μου ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν το τελευταίο μου τουρνουά και ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου στην Εθνική εκεί», είπε ο Φερνάντεθ.

Ο 38χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ του 2023 στη Μανίλα, υπενθύμισε επίσης ότι του απομένει «ένας ακόμη χρόνος» στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ορίζει το συμβόλαιο που «σχεδόν έχει τελειώσει».

«Μπορεί να φτάσουμε στο Ολυμπιακό τουρνουά και εκεί θα τελειώσω την καριέρα μου στην Εθνική. Έχω έναν χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχεδόν έχει τελειώσει (το συμβόλαιο) αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι το τελευταίο μου τουρνουά», επέμεινε.
Σχετικά με την ένταξή του στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο αρχηγός της Εθνικής παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένος».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Εθνική στα 38 μου και που ο προπονητής συνεχίζει να με καλεί για να μπορέσω να βοηθήσω σε αυτά τα λίγα λεπτά που μένω στο παρκέ», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο πολύπειρος φόργουορν είναι ενεργό μέλος των «φουριας ρόχας» από το 2001, έχοντας κατακτήσει 4 Ευρωμπάσκετ (2009, 2011,2015,2022) και 2 Παγκόσμιο Κύπελλα (2006,2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ