Εθνική Ελλάδος: Εβδομάδα αποφάσεων τους αμφίβολους – Ποια τα δεδομένα για το ρόστερ

Εθνική Ελλάδος: Εβδομάδα αποφάσεων τους αμφίβολους – Ποια τα δεδομένα για το ρόστερ

Πολλά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν για την Εθνική Ελλάδος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.- Επέλεξε Γουόκαπ ο Ιτούδης

Κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες μέρες στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδος, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει με αγωνία να μάθει σε ποιους παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλου στα γήπεδα της Ασίας (Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ινδονησία), που ξεκινά στα τέλη Αυγούστου. Υποθέσεις που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τουλάχιστον μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Μία από εκείνες που όπως όλα δείχνουν παίρνει τον δρόμο της είναι η επιλογή του Τόμας Γουόκαπ αντί του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο έμπειρος προπονητής επέλεξε τον παίκτη του Ολυμπιακού αντί του παίκτη της Φενέρ λόγω της απουσίας του Σλούκα που αφήνει μεγάλο κενό στον άσο.

Tα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς πρωτοκλασάτοι παίκτες είναι αμφίβολοι και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών. Πιο σημαντικό ερωτηματικό φυσικά εκείνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε υποβληθεί σε επέμβαση πριν περίπου έναν μήνα λόγω ενοχλήσεων που είχε, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Προφανώς και οι Μπακς δεν θέλουν να αγωνιστεί για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του, όμως ο Γιάννης φαίνεται πως θα το παλέψει μέχρι το τέλος για να καταφέρει να φορέσει το Εθνόσημο.

Ως γνωστόν εκτός θα είναι ο Κώστας Σλούκας, που μετά από μια απαιτητική σεζόν με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπης, έχοντας αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς, αποφάσισε να μην συμμετέχει. Αμφίβολος επίσης κρίνεται και ο Νικ Καλάθης, που δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει, ειδικά από την στιγμή που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και να βρεθεί σε αναζήτηση ομάδας. Ενώ και ο Λεωνίδας Κασελάκης όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το παρών.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα τραυματισμών. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε υποβληθεί σε έναν καθαρισμό στο γόνατο κάτι που σημαίνει πως κι εκείνος πρέπει να το πάει χαλαρά, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σεζόν με την Παρτίζαν λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο του.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν αναμένεται να δούμε αρκετά νέα πρόσωπα και παιδιά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επιστρέφει και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ως γνωστόν έχει να πατήσει παρκέ για αρκετό διάστημα λόγω της τιμωρίας του και σίγουρα δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ