Η εποχή των «δεινοσαύρων» και το μεγάλο πρόβλημα του Αταμάν

Η εποχή των «δεινοσαύρων» και το μεγάλο πρόβλημα του Αταμάν

Γιατί «πόνεσε» η αποχώρηση του Παπαγιάννη με τον Τούρκο τεχνικό να ψάχνει τον παρτενέρ του Λεσόρ και… απάντηση στους «δεινόσαυρους» του Ολυμπιακού, Φαλ και Μιλουτίνοφ

Είχε «σετάρει» την τριάδα των ψηλών ο Αταμάν θεωρώντας πως τελικά θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Παπαγιάννη. Μια υπόθεση όμως που «ναυάγησε» για τους πράσινους με τον Έλληνα σέντερ να πηγαίνει στην Φενέρ του Ιτούδη προκαλώντας τον οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και «πονοκεφαλιάζοντας» τον Αταμάν που καλείται να βρει λύση για ένα σοβαρό πρόβλημα στην «αεροπορία» του Παναθηναϊκού.

Ο Λεσόρ είναι στις επάλξεις μετά την σπουδαία σεζόν που έκανε στην Παρτίζαν ελπίζοντας πως θα συνεχίσει έτσι και στους πράσινους αλλά αυτή την στιγμή έχει δίπλα του μόνο τον Κώστα Αντετοκούνμπο που όπως στην Βιλερμπάν έτσι και στην Φενέρ δεν μπόρεσε να αποδείξει πως… αντέχει στα ψηλά.

Ο Αντετοκούνμπο που είναι η τρίτη επιλογή για τον Αταμάν που καλείται να βρει τον παρτενέρ του Λεσόρ και συνάμα έναν ψηλό που θα μπορέσει να τα… βάλει με τους «δεινόσαυρους» του Ολυμπιακού, Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Με τον Ολυμπιακό άλλωστε θα κοντραριστεί για 3 τίτλους στην Ελλάδα κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βρει απάντηση σε ένα «γρίφο» που αυτή την στιγμή μοιάζει δύσκολος να λυθεί. Στην ευρωπαϊκή αγορά οι λύσεις πρώτης γραμμής είναι περιορισμένες και με συμβόλαιο.

Η Αμερική προφανώς θα μπει στο «παιχνίδι» για τον Παναθηναϊκό που γνωρίζει πως το πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Παπαγιάννη είναι σημαντικό. Για όλα βεβαίως υπάρχουν λύσεις. Κοιτώντας όμως απέναντι καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο θα είναι για την πράσινη «αεροπορία» να τα βάλει με τους top class σέντερ των νταμπλούχων Ελλάδας που έχουν όλο το πακέτο και αποτελούν αυτή την στιγμή το καλύτερο δίδυμο στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ