Αυτή είναι η προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ

Αυτή είναι η προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ

Με Γιάννη Αντετοκούνμπο οι πρώτες κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη για τη Εθνική, με τον Έλληνα προπονητή να παίρνει 22 παίκτες σε αυτή τη φάση.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24/7, θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο κύπελλο 2023, το οποίο θα φέρει την Εθνική στις Φιλιππίνες, με αντιπάλους στην πρώτη φάση τις Ιορδανία, ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία.

Ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Ιτούδης, ανακοίνωσε την επιλογή 22 παικτών για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις και από αυτούς να προκύψει η τελική 12άδα για τη διοργάνωση. Ως γνωστόν, Κώστας Σλούκας και Νικ Καλάθης είναι εκτός, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι μέσα σε πρώτη φάση. Πρώτη και για τον Τόμας Γουόκαπ.

Διαβάστε επίσης: Είναι δύσκολη η ύλη του Μαρτίνεθ

Στο διάστημα της προετοιμασίας, η Εθνική ανδρών θα δώσει και αγώνες, στις 2/8 στη Λουμπλιάνα με τη Σλοβενία, στις 4/8 στο ΟΑΚΑ με τη Σλοβενία στο ματς στο οποίο θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, στις 8 και 10/8 στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά AEGEAN Aκρόπολις με αντιπάλους Σερβία και Ιταλία αντίστοιχα και στις 18 και 19/8, στο διεθνές τουρνουά του Αμπου Ντάμπι με αντιπάλους ΗΠΑ και Γερμανία.

Οι κλήσεις του Ιτούδη:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ