Ντατόμε: «Σήμερα δεν μετράω τις ημέρες – Θέλω απλώς να το απολαύσω»

Ντατόμε: «Σήμερα δεν μετράω τις ημέρες – Θέλω απλώς να το απολαύσω»

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε σε ιταλικά μέσα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του. Τι είπε για την απόσυρση και την ομάδα του.

Οι μέρες του Τζίτζι Ντατόμε στην ενεργό δράση του μπάσκετ φτάνουν στο τέλος του, με τον Ιταλό πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε και της Αρμάνι Μιλάνο όμως να μην σκέφτεται αυτό και να μοιάζει απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους της Εθνικής του ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντατόμε μίλησε για το τελευταίο του τουρνουά, είπε πως δεν μετράει τις ημέρες και πως πάνω από όλα κοιτάει να το απολαύσει. «Δεν ξέρω τι ομιλία θα κάνω στην ομάδα όταν επιστρέψουμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε τα χρώματα της Ιταλίας. Σήμερα δεν μετράω τις μέρες που με χωρίζουν από την αποχώρηση. Θέλω απλώς να απολαύσω κάθε στιγμή της τελευταίας μου περιπέτειας,την πιο όμορφη. Στο Eurobasket του Βερολίνου δεν είχα αποφασίσει ακόμα να σταματήσω. Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Σέρχιο Ράμος

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την Εθνική του ομάδα, αποθεώνοντας τους Μέλι και Φοντέκιο. «Ο σκληρός πυρήνας που μας οδήγησε στους Αγώνες του Τόκιο και μετά στο Eurobasket του Βερολίνου μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει παραμείνει άθικτος. Υπάρχει μια ομάδα νέων που προχωρά και θα παλέψει για μια θέση ανάμεσα στους 12 που θα παίξουν στο Μουντομπάσκετ. Η ομάδα δεν έχει αστέρια; Νομίζω ότι ο Fontecchio και ο Melli είναι παίκτες κορυφαίου επιπέδου σε διεθνές επίπεδο, θα είναι τα σημεία αναφοράς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ