Βουίζει όλη η Ευρώπη για Μίροτιτς και Παναθηναϊκό, αλλά…

Βουίζει όλη η Ευρώπη για Μίροτιτς και Παναθηναϊκό, αλλά…

Ο Νίκολα Μίροτιτς και ο Παναθηναϊκός απασχολούν όλη την Ευρώπη, όμως η περίπτωση έχει «παγώσει» - Ποιος είναι ο λόγος;

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι στο επίκεντρο όλη της Ευρώπης μετά την απόφαση να μην υπογράψει στην Παρτιζάν και να μην αγωνιστεί στη Σερβία, με τα ΜΜΕ της Γηραιάς Ηπείρου να θεωρούν τον Παναθηναϊκό φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, με τις υποψήφιες να είναι τρεις, ο Παναθηναϊκός, η Αρμάνι και υπό προϋποθέσεις η Μονακό.

Την ώρα λοιπόν που όλοι θεωρούν το τριφύλλι την ομάδα που θα αποκτήσει τον Μίροτιτς, η υπόθεση έχει «παγώσει» γενικότερα από την πλευρά του ίδιου του παίκτη και δεν αποκλείεται να καθυστερήσει να αποφασίσει ακόμη περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ήθελε τον Μίροτιτς και έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν «καίγεται» να έρθει στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος έχει πει, ενώ ένας από τους λόγους που δεν έχει απαντήσει ενδεχομένως είναι γιατί στην Ελλάδα η κατάσταση μοιάζει με τη Σερβία ως προς την ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Ο Μαυροβούνιος το σκέφτεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα ήθελε να έχει κατά κάποιον τρόπο την ηρεμία του και το περιβάλλον της Αρμάνι και της Μονακό προσφέρονται για αυτό. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός δεδομένα είναι στο «κόλπο», ο Αταμάν θέλει τον παίκτη και περιμένει την απάντηση του για να συνεχίσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ