Η φανέλα του Γκάλη από το 87′ θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Η φανέλα του Γκάλη από το 87′ θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Στο φιλικό, Ελλάδα - Σλοβενία, στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, του οποίου η φανέλα, με το νούμερο 4 θα ανέβει στην κορυφή του σταδίου.

Ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν όσοι παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ, στις 4 Αυγούστου, για το φιλικό Ελλάδας – Σλοβενίας, στο οποίο η ΕΟΚ θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη, αποσύροντας τη φανέλα του.

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό της Ελλάδας (εντός έδρας),εν όψει του Παγκοσμίου, μετά το εκτός έδρας πάλι με αντίπαλο την Σλοβενία δύο μέρες νωρίτερα (2 Αυγούστου).

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός στο προπονητικό κέντρο της Ρέιντζερς (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει. Το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8-10/9) powered by OPAP, απέναντι στη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (19:00). θα συνδυαστεί με μια ιστορική στιγμή, αυτή της βράβευσης του Νίκου Γκάλη.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Ο άνθρωπος που απογείωσε το μπάσκετ στην Ελλάδα, θα τιμηθεί για πρώτη φορά από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την προσφορά του όχι μόνο στο άθλημα, αλλά γενικότερα στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.

Η γαλανόλευκη φανέλα, με την οποία οδήγησε την «επίσημη αγαπημένη» στην κορυφή στο Ευρωμπάσκετ του 1987, θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ, με τον ίδιο παρόντα σε αυτή την τελετή που θα συγκινήσει όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο.

Οι λόγοι, λοιπόν, για να βρεθεί κάποιος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου είναι πολλοί και σημαντικοί. Τα εισιτήρια για την μεγάλη βραδιά διατίθενται ήδη στο κοινό ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.

Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα! Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε και εισιτήρια για το τουρνουά Aegean Acropolis, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχής της Εθνικής Ανδρών, της Σερβίας και της Ιταλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ