Εθνική Ελλάδος: Γουόκαπ… λαμπρός την οδηγεί (vid)

Εθνική Ελλάδος: Γουόκαπ… λαμπρός την οδηγεί (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ στα δύο πρώτα του ματς με την Εθνική, έχει στατιστική για σεμινάριο και αποτελεί τον πυλώνα της ομάδας που στήνει για το Mundobasket ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Τόμας Γουόκαπ δεν έχει ανάγκη από συστάσεις καθώς οι εμφανίσεις του εδώ και ενάμισι χρόνο με τον Ολυμπιακό τον έχουν κατατάξει χωρίς αμφιβολία στους elite γκαρντ της Euroleague. Η είδηση της ελληνοποίησης του Αμερικανού, μπορεί να αντιμετωπίστηκε από αρκετούς με σκεπτικισμό, όμως ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε με την  απόδοσή του να κλείσει στόματα.

Όταν δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα αγωνιζόμενος για το εθνόσημο, πολλοί μπορεί να το θεώρησαν σαν τις καθιερωμένες δηλώσεις εντυπωσιασμού, όμως ο Γουόκαπ έκανε ξεκάθαρο στο παρκέ πως εννοούσε κάθε λέξη. Μια ματιά στα στατιστικά του στα πρώτα δύο ματς του με τη γαλανόλευκη, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Διαβάστε επίσης: Βάζει «φωτιές» για Μάικ Τζέιμς ο Γιαννακόπουλος: «Σοβαρά τώρα;»

Ο Γουόκαπ πέτυχε κατά μέσο όρο 12 πόντους (9/12 σουτ, 75% εντός παιδιάς), 5.5 ασίστ για μόλις 1 λάθος,. 1.5 κλεψίματα και δύο κερδισμένα φάουλ αγωνιζόμενος περίπου για 20 λεπτά ανά ματς. Κοινώς, τα κάνει όλα, τα κάνει καλά, χωρίς λάθη και… συμφέρει, όντας το σημείο αναφοράς της Εθνικής τόσο στην ανάπτυξη των επιθέσεων όσο και σαν… πρώτη γραμμή άμυνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ