Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μέικερ

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μέικερ

Ο Θον Μέικερ δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες καθώς κόπηκε από το ρόστερ της Αυστραλίας μαζί με άλλους δύο παίκτες.

Με 15 παίκτες θα συνεχίσει η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας την προετοιμασία της εν όψει του Μουντομπάσκετ που ακολουθεί σε λίγες εβδομάδες.

Και αυτό διότι από το ρόστερ κόπηκε μαζί με τους Σαμ Φλόρινγκ και Κιάνου Πάιντερ και ο Θον Μέικερ. Ο 26χρονος ψηλός δεν κατάφερε να πείσει το προπονητικό επιτελείο της Αυστραλίας και έτσι δεν θα ακολουθήσει την προσπάθεια των «καγκουρό» στις Φιλιππίνες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θον Μέικερ είχε γίνει draft από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2016 στο νούμερο 10 και οι αναφορές για το όνομα του έλεγαν πως πρόκειται για ένα μεγάλο prospect των «ελαφιών». Ο 26χρονος πλέον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ούτε στους Μπακς, ούτε στους Καβαλίερς, ούτε στους Πίστονς και έτσι αποχώρησε από το ΝΒΑ και πλέον αγωνίζεται στην Κίνα.

Στην Αυστραλία συνεχίζουν οι εξής 15: Ντάντε Έξουμ, Πάτι Μιλς, Τζο Ίνγκλις,Τζος Γκίντι, Εξάβιερ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Τζος Γκίντι, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Νικ Κέι, Γουίλ ΜακΝτόυελ-Γουάιτ, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Τάιμπουλ, Τζοκ Λάνταλ και Τζακ Γουάιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ