Ιτούδης: «Πολύ καλό ματς για προετοιμασία – Πρέπει να διορθώσουμε το διάβασμα και τα ριμπάουντ»

Ιτούδης: «Πολύ καλό ματς για προετοιμασία – Πρέπει να διορθώσουμε το διάβασμα και τα ριμπάουντ»

Ξεκάθαρος με το τι ζητά από τους παίκτες του ήταν στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Ελλάδα υπέστη την πρώτη την πρώτη της ήττα σε φιλικό επίπεδο στην προετοιμασία, με τους Σέρβους να δείχνουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η «γαλανόλευκη» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως ήταν πολύ καλό από πλευράς προετοιμασίας, πως οι Σέρβοι έβαλαν πίεση στους χειριστές της μπάλας, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματίες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ καλό ματς για την προετοιμασία. Η Σερβία ήταν καλύτερη, εμείς είχαμε πίεση στους δημιουργούς μας. Είχαμε κακές αντιδράσεις. Θα πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και το κάναμε. Ισοφαρίσαμε σε 59-59, αλλά είχαμε κακά ποσοστά και προβλήματα στην ρακέτα. Ο Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχος»

Για τον Παπαγιάννη: «Ο Παπαγιάννης επανήλθε και έπαιξε απορίας άξιο γιατί έφαγε ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ζήτησε αλλαγή γιατί πόνεσε ξανά και δε μπορούσε να συνεχίσει».

Για το θέμα της επίθεσης: «Με 23% στο τρίποντο και 37% στο τρίποντο οι 18 ασίστ κάτι λένε. Φανταστείτε να έμπαιναν και τα σουτ. Ενώ με τη Σλοβενία πήγαμε πολύ καλύτερα επιθετικά απόψε είχαμε προβλήματα. Δημιουργήσαμε όμως ελεύθερα σουτ.  Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά δεν κατέληξαν στο καλάθι.

Το θέμα όμως είναι ότι μας πίεσαν και δεν είχαμε καλές επιλογές. Αργήσαμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία της Σερβίας. Πρέπει να διορθώσουμε το διάβασμα και τα ριμπάουντ».

Για τους απόντες: «Ο Παπανικολάου έχει έναν σπασμό και έμεινε εκτός προπονήσεων. Ο Κώστας και ο Γιάννης συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και δε ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ