Μπογκντάνοβιτς: «Η Ελλάδα έχει εξελίξει τους παίκτες της μέσα από τα παράθυρα της FIBA»

Μπογκντάνοβιτς: «Η Ελλάδα έχει εξελίξει τους παίκτες της μέσα από τα παράθυρα της FIBA»

O Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για την Ελλάδα, τους νατουραλιζέ, αλλά και τις απουσίες της Σερβίας.

Η Σερβία επικράτησε της Ελλάδας σε φιλική αναμέτρηση για το τουρνουά Ακρόπολις, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να μιλά για τις εντυπώσεις του.

Ο Σέρβος «μπομπέρ» αναφέρθηκε στην Εθνική μας, στους νατουραλιζέ παίκτες και τι πρέπει να αλλάξει, αλλά και για τη χώρα του.

Οι δηλώσεις του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:

Για την Ελλάδα: «Η ελληνική ομάδα πάντα παίζει δυνατά και είναι σκληρή. Τώρα είναι και πιο γρήγορη. Έχουν εξελίξει τους παίκτες τους από τα παράθυρα της FIBA και ξέρουν πώς να παίζουν. Ξέρω πως μπορεί να τεθούμε αντιμέτωποι στα προημιτελικά και ελπίζω να τους συναντήσουμε ξανά. Είναι πάντα ωραία να παίζεις στην Αθήνα, η Ελλάδα είναι εξαιρετική οικοδέσποινα».

Για τους νατουραλιζέ: «Είναι καλό για το μπάσκετ, αλλά πρέπει να περιοριστεί με κανονισμούς. Θεωρώ πως ένας ξένος παίκτης θα πρέπει να έχει παίξει πρώτα στη χώρα και να ξέρει την κουλτούρα, όπως ο Γουόκαπ στην Ελλάδα. Είναι ένα καλό παράδειγμα. Χρειάζονται κανόνες, όχι απλώς να πληρώνεις παίκτες για να παίζουν».

Για τις απουσίες της Σερβίας: «Δεν το σκέφτομαι. Έχουμε καλούς παίκτες, όπως ο Μιλουτίνοφ. Δεν λυπόμαστε για τις απουσίες, ούτε φοβόμαστε πως θα αποκλειστούμε. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Κάποια παιδιά δεν θα έπαιζαν πολύ αν ήταν εδώ ο Γιόκιτς και ο Μίσιτς. Όταν κάποιος λείπει, είναι καλή ευκαιρία για κάποιον άλλο να δείξει την αξία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ