Λιθουανία: Ανακοίνωσε την τελική 12αδα για το Μουντομπάσκετ 2023

Λιθουανία: Ανακοίνωσε την τελική 12αδα για το Μουντομπάσκετ 2023

Ο Κάζις Μακσβίτιτς πήρε τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα τον ακολουθήσουν στο Μουντομπάσκετ 2023, ανακοινώνοντας την τελική 12αδα.

Μόλις 10 ημέρες απομένουν για την έναρξη του MundoBasket 2023, με την η Λιθουανία να ανακοινώνει σήμερα τους 12 παίκτες που θα δώσουν το παρών στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Τελευταίος που έμεινε εκτός αποστολής ήταν ο Τουμπέλις.

Στην τελική λίστα επιλογής του τεχνικού της Λιθουανίας, Κάζις Μακσβίτιτς βρίσκονται τα μεγάλα ονόματα όπως εκείνο του Γιόνας Βαλαντσιούνας, ενώ το παρών δίνει και το φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο μειονεκτήματα της ΑΕΚ και το μεγάλο «κιτρινόμαυρο» ατού για αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ (vids)

Αναλυτικά η 12άδα της Λιθουανίας:

Βαλαντσιούνας, Ντίμσα, Μπραζντέικις, Κουζμίνσκας, Μοτιεγιούνας, Σεντέρσκις, Μπέντζιους, Νορμάντας, Καρινιάουσκας, Γιοκουμπάιτις, Μαλντούνας, Σιρβίντις.

Υπενθυμίζουμε πως η Λιθουανία βρίσκεται στο Group D του Μουντομπάσκετ 2023 μαζί με την Αίγυπτο, το Μεξικό και το Μαυροβούνιο, ένας όμιλος ο οποίος ενδιαφέρει την Ελλάδα καθώς θα διασταυρωθεί με το Group C, στον οποίο αγωνίζεται η Εθνική μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ