Χωρίς Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Λετονία

Χωρίς Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Λετονία

Πλήγμα για την Εθνική Λετονίας αφού ο Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις από το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι δεδομένη πλέον, καθώς ο πανύψηλος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς (2.21) επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θα πρέπει να συνεχίσει αποθεραπεία και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική Λετονίας, στην Τζακάρτα.

«Είναι δύσκολο, νιώθω πολύ υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου και στους φίλους της εθνικής Λετονίας, αλλά έχει ληφθεί η απόφαση ότι δεν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από αρκετές εβδομάδες αποθεραπείας και επαναλαμβανόμενης μαγνητικής τομογραφίας, η πελματιαία απονευρωσίτιδα εξακολουθεί να με εμποδίζει να είμαι στο γήπεδο σε πλήρη ετοιμότητα.

Αυτή η κοινή απόφαση έχει ληφθεί τόσο από το ιατρικό επιτελείο και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, όσο και τους Μπόστον Σέλτικς – με τη συμβουλή ότι πλέον είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η διαδικασία αποθεραπείας. Δεν είναι εύκολο να παρθεί μια τέτοια απόφαση, αλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι εκεί και θα στηρίξω την ομάδα όσο μπορώ,» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter o Πορζίνγκις.

Η εθνική Λετονίας έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο, μαζί με Καναδά, Λίβανο και Γαλλία, με τους αγώνες της πρώτης φάσης στο συγκεκριμένο γκρουπ να λαμβάνουν χώρα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ