Γουόκαπ: «Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Γουόκαπ: «Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Ο Τόμας Γουόκαπ και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησαν στην ΕΟΚ για την Εθνική ομάδα με την άφιξή τους στο Άμπου Ντάμπι για τα τελευταία φιλικά.

Η Εθνική ομάδα έφτασε στο Άμπου Ντάμπι το βράδυ της Τρίτης (15/8) για να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (18/8, 19:00) και την Γερμανία (19/8, 19:00), πριν ταξιδέψει στην Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, και οι Τόμας Γουόκαπ και Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησαν στην ΕΟΚ για την δουλειά που γίνεται με την «γαλανόλευκη» αλλά και πως έχουν «δεθεί» με τους υπόλοιπους παίκτες.

Αρχικά, δήλωσε ο Γουόκαπ: «Ο στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Δεν θέλουμε να ορίζουμε κάπου συγκεκριμένα τον πήχη. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ» (pic)

Ενώ συμπλήρωσε ο Ρογκαβόπουλος: «Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας ακόμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ώρα, κάθε προπόνηση και φυσικά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εδώ στο Άμπου Ντάμπι για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάζουμε μακριά… Ο στόχος είναι το πρώτο παιχνίδι, το δεύτερο και πάει λέγοντας. Μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο Γουόκαπ τόνισε: «Είναι όλα πολύ όμορφα. Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα, να είσαι ενωμένος με ένα γκρουπ παικτών και να παλεύεις για μια χώρα. Όλοι με έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Για μένα είναι ξεχωριστό που εκπροσωπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό».

Και τέλος, υπογράμμισε ο Ρογκαβόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, όπως όλα τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ