Τα αποτελέσματα της διάγνωσης του Βιλντόσα…

Τα αποτελέσματα της διάγνωσης του Βιλντόσα…

«Λαχτάρησαν» με Βιλντόσα σε Αργεντινή και Παναθηναϊκό.

Στον αγώνα της Αργεντινής με την Χιλή για τα ημιτελικά του προ-προολυμπιακού τουρνουά ο Λούκα Βιλντόσα αποχώρησε μόλις 2:07′ από την έναρξη της αναμέτρησης με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να περιμένουν να αποτελέσματα της διάγνωσης. Η ομοσπονδία της χώρας τα γνωστοποίησε σήμερα (20/8) με τα νέα να είναι απολύτως θετικά και ο τραυματισμός να μην είναι τόσο σοβαρός. Ο Αργεντίνος γκαρντ φαίνεται πως έχει υποστεί «μυοπεριτονιακή συλλογή στον προσαγωγό» και δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το deal Ολυμπιακού – Ουρακάν για Έσε – Αγορά του 100% με 4.000.000 € και φοβερές ενέργειες από τον παίκτη

Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί στον τελικό με τις Μπαχάμες τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/8), ματς κρίσιμο καθώς με νίκη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά του 2024 και να διεκδικήσει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τραυματισμό με την εθνική του ομάδα αποκόμισε και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αλλά όπως και η περίπτωση του Βιλντόσα, έτσι και του Πολωνού σέντερ δεν είναι κάτι σοβαρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ