Επιβεβαίωση από το Ισραήλ: Ο Ολυμπιακός, ο Μάικ Τζέιμς και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος

Επιβεβαίωση από το Ισραήλ: Ο Ολυμπιακός, ο Μάικ Τζέιμς και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος

Τι λένε στο Ισραήλ για την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού.

Με τις μέρες να περνούν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ανοιχτά τα μεταγραφικά του… μάτια. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν άλλο ένα χρήσιμο κομμάτι στο παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο προσκήνιο έχει επανέλθει μια δυνατή περίπτωση.

Το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες… σκάλισαν αρκετά την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, αλλά όπως φαίνεται, ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στη Μονακό και την αγκαλιά του Σάσα Ομπράντοβιτς. Οι τάσεις φυγής του 33χρονου παίκτη δείχνουν να απομακρύνονται, αν και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το άμεσο μέλλον. Άλλωστε, ο Τζέιμς έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν είναι και ο πιο σταθερός χαρακτήρας, οπότε δε θα αργήσουν να εμφανιστούν τα νέα… σύννεφα στη σχέση του με τον κόουτς των Μονεγάσκων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το deal Ολυμπιακού – Ουρακάν για Έσε – Αγορά του 100% με 4.000.000 € και φοβερές ενέργειες από τον παίκτη

Κάπως έτσι και με την υπόθεση Τζέιμς να τοποθετείται στον… πάγο, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν. Από to10.gr είχατε ενημερωθεί για τις ερυθρόλευκες προθέσεις. Τώρα, ήρθε και η επιβεβαίωση από το Ισραήλ.

«Μπορώ να πω ότι μετά από κάποιες μέρες συνομιλιών, προς το παρόν η Μονακό αποφάσισε να αρνηθεί το αίτημα του Μάικ Τζέιμς να φύγει. Το γεγονός ότι ο Λόιντ τραυματίστηκε επίσης επηρέασε την απόφαση. Πλέον, ο Κέντρικ Ναν είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού, καθώς περιμένει να δει αν θα λάβει πρόταση από το ΝΒΑ», ανέφερε Άρελ Γκίνσμπερ.

Το όνομα του Ναν βρίσκεται πλέον σημειωμένο πιο ψηλά στο ερυθρόλευκο μπλοκάκι. Ο 28χρονος παίκτης έχει κερδίσει ξανά… πόντους στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Βέβαια, το θέμα για τους Πειραιώτες είναι ένα, στην προσπάθειά τους για την απόκτηση του Αμερικανού: Να μην προκύψει πρόταση από τον μαγικό κόσμο του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ