Μπαλτσερόφσκι: «Έπαθα κρίση πανικού όταν έπεσα – Θα είχα τελειώσει την καριέρα του Νούρκιτς» (vids)

Μπαλτσερόφσκι: «Έπαθα κρίση πανικού όταν έπεσα – Θα είχα τελειώσει την καριέρα του Νούρκιτς» (vids)

Ο Άλεξ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την άσχημη πτώση που είχε στο ματς με τη Βοσνία, ενώ αναφέρθηκε και στο κάρφωμα που επιχείρησε.

Η Πολωνία νίκησε τη Βοσνία σε αναμέτρηση για τον τελικό του προ-προολυμπιακού τουρνουά έχοντας ως έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τον άσο του Παναθηναϊκού, Άλεξ Μπαλτσερόφσκι.

Ο νεαρός σέντερ είχε και μια άσχημη στιγμή στο ματς όπου σε προσπάθεια που έκανε για να καρφώσει μπροστά από τον Γιουσούφ Νούρκιτς έπεσε άτσαλα στο παρκέ με την πλάτη, τρομάζοντας τους πάντες.

Ευτυχώς σηκώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον παίκτη να μιλά για το πως βίωσε την εν λόγω φάση, αλλά και για το κάρφωμα που δεν έγινε ποτέ.

Οι δηλώσεις του Άλεξ Μπαλτσερόφσκι:

«Έπεσα στον κόκκυγα και στο ισχίο μου γιατί ήταν στα αριστερά μου. Έπαθα κρίση πανικού γιατί δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν είδα τίποτα, απλώς είχα τη δράση μπροστά στα μάτια μου. Αργότερα, σκέφτηκα «Ευτυχώς που δεν τελείωσα τη φάση, θα είχα τελειώσει την καριέρα του Νούρκιτς». Το χτύπημα στον κόκκυγα είναι μεγάλο, μερικές φορές με ενοχλεί και στο πόδι, αλλά δεν είναι σημαντικό τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ