Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Μπαλτσερόφσκι στην νίκη της Πολωνίας επί της Βοσνίας

Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Μπαλτσερόφσκι στην νίκη της Πολωνίας επί της Βοσνίας

Η Πολωνία του Μπαλτσερόφσκι έκαμψε την αντίσταση της Βοσνίας (76-72), και κέρδισε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά του 2024. Ωστόσο ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ

Μία μεγάλη και συννάμα πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε η Πολωνία του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, καθώς νίκησε στον τελικό του προ-προολυμπιακού τουρνουά την Βοσνία, με 76-72, που συνδιοργανώθηκε σε Εσθονία και Πολωνία. Ακόμη μία καλή εμφάνιση από τον παίκτη του Παναθηναϊκού, η οποία ολοκληρώθηκε άσχημα καθώς αποχώρησε τραυματίς μετά από άτσαλο πέσιμο στο παρκέ.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς, αφού επικράτησε με 76-72 της Βοσνίας, κέρδισε το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά του 2024.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση από το Ισραήλ: Ο Ολυμπιακός, ο Μάικ Τζέιμς και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος

Ο Μικάλ Σοκολόφσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πολωνών με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού μέτρησε 14 πόντους (2/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31’16» που χρειάστηκε να μείνει στο παρκε.

Ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς σε μια προσπάθεια για alley-oop κάρφωμα, έπεσε άσχημα με τη μέση και έφυγε υποβασταζόμενος.

Από την πλευρά της Βοσνίας ο Γιούσουφ Νούρκιτς είχε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και ο ‘Εντιν Άτιτς, ο οποίος έφτασε κοντά σε triple-double, μέτρησε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-23, 39-40, 54-54, 72-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ