Με Φαλ και Λεσόρ η αποστολή των Γάλλων για το Mundobasket

Με Φαλ και Λεσόρ η αποστολή των Γάλλων για το Mundobasket

Οι σέντερ των δύο αιώνιων, Μουσταφά Φαλ και Ματίας Λεσόρ, θα δώσουν κανονικά το παρών στο Mundobasket με την ομάδα της Γαλλίας.

Τους εκλεκτούς του για το Mundobasket 2023 επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Παναθηναϊκού Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, καθώς βέβαια και ο σέντερ του Ολυμπιακού Μουσταφά Φαλ.

Μετά τον τραυματισμό του Φρανκ Ντιλικινά, δεδομένη ήταν η κάλυψη της θέσης του από τον Αϊζά Κορντινιέ που κλήθηκε εσπευσμένα στην προετοιμασία των «μπλε» μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη με τον παίκτη των Σάρλοτ Χόρνετς.

Διαβάστε επίσης: Φαν Μπόμελ: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΚ, έχει εμπειρία στην Ευρώπη»

Η Γαλλία, η οποία θα παρουσιαστεί με ένα αξιόμαχο σύνολο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει κληρωθεί στον όγδοο όμιλο μαζί με Καναδά, Λετονία και Λίβανο.

Η δωδεκάδα των «τρικολόρ» έχει ως εξής: Νικολά Μπατούμ, Αϊζάια Κορντινιέ, Νάντο Ντε Κολό, Μουσταφά Φαλ, Εβάν Φουρνιέ, Σιλβέν Φρανσίσκο, Ρούντι Γκομπέρ, Ματίας Λεσόρ, Έλι Οκόμπο, Γιακουμπά Ουατάρα, Τέρι Ταρπέι και Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ