«Βόμβα»: Ο Λεμπρόν θέλει να ηγηθεί των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με Ντουράντ και Κάρι

«Βόμβα»: Ο Λεμπρόν θέλει να ηγηθεί των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με Ντουράντ και Κάρι

«Βόμβα» μεγατόνων πυροδότησαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι αναφέρουν πως πρόθεση του Λεμπρόν Τζέιμς είναι να ηγηθεί τις προσπάθειες της Team USA στους Ολυμπιακούς του Παρισιού μαζί με τους Κάρι-Ντουράντ.

Δεν άρεσε καθόλου στους Αμερικανούς η τέταρτη θέση που κατέβαλε η Εθνική τους ομάδα στο Mundobasket 2023 και ετοιμάζουν ήδη την επόμενη μέρα.

Αυτή δεν είναι άλλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε λιγότερο από έναν χρόνο, στο Παρίσι, εκεί όπου σύμφωνα με τον Αμερικανούς δημοσιογράφους του Athletic η Team USA ετοιμάζει… «τρομακτικό» ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως Νο1 πρόθεση του σούπερ σταρ των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, είναι να ηγηθεί τις προσπάθειες των ΗΠΑ στην επόμενη Ολυμπιάδα.

Και δεν αρκεί μόνο αυτό, διότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Στέφεν Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ ώστε συμμετάσχουν και αυτοί.

Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι δείχνουν έτοιμοι να δεσμευτούν για την παρουσία τους το επόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι, σε ένα ενδεχόμενο που «τρομάζει» την μπασκετική Ευρώπη και όχι μόνο ενόψει του 2024.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ