Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Προολυμπιακό τουρνουά του 2024!

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Προολυμπιακό τουρνουά του 2024!

Η ΕΟΚ θέλει να φέρει στην Ελλάδα το Προολυμπιακό τουρνουά του 2024, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις. Ποια είναι τα επικρατέστερα γήπεδα...

Τη διοργάνωση του Προολυμπιακού τουρνουά του 2024 θα διεκδικήσει η Ελλάδα θέλοντας να δώσει έτσι κι ένα ακόμη «όπλο» στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η πρόθεση της ΕΟΚ ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό ή για την ακρίβεια από το διάστημα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρισκόταν στις Φιλιππίνες για το Μουντομπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φέρεται να έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια τα οποία ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ και η ΕΟΚ κατέθεσε επίσημα αίτημα στη FIBA για να πάρει το ένα από τα Προολυμπιακά τουρνουά του καλοκαιριού. Πρέπει να σημειωθεί ότι η διεξαγωγή τους είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από τις 2 μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρίγκιπας του Λιμανιού, το ball boy με το κούρεμα-τάπερ, ο Γκουαρντιόλα, ο Σπανούλης και ο καλύτερος Φορτούνης ever

Όσο για τα γήπεδα που αναμένεται να φιλοξενήσουν το τουρνουά εφόσον το αναλάβει η Ελλάδα, τα επικρατέστερα είναι το ΣΕΦ, τα Άνω Λιόσια και το ΟΑΚΑ. Με το τελευταίο υπάρχει ένας αστερίσκος καθώς έχει παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια και το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει ανακαίνιση από τους «πράσινους».

Αν όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η χώρα μας θα διοργανώσει Προολυμπιακό τουρνουά καθώς το είχε κάνει και το 2008. Η ΕΟΚ θέλει να διοργανώσει μία γιορτή καθώς εκτός απροόπτου αυτή τη φορά θα είναι διαθέσιμος ο Γιάννης Αντετοκούνμο αλλά και παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Καλάθης που φέτος δεν έπαιξαν στο Μουντομπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ