Γίνεται ξανά Dream Team: Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ δήλωσαν πως θέλουν να πάνε Ολυμπιακούς Αγώνες

Γίνεται ξανά Dream Team: Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ δήλωσαν πως θέλουν να πάνε Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Team Usa αγριεύει ξανά...

Οι Αμερικάνοι από ότι φαίνεται έπαθαν και έμαθαν από την αποτυχία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλοντας να μπουν ξανά στις ράγες των επιτυχιών.

Και πως θα γίνει αυτό; Με την επιστροφή των… παλιών όπως Λεμπρον, Κάρι και Ντουράντ.

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ τρελαίνει κόσμο: Ο 17χρονος που θα κάνει θραύση στη Euroleague

Πιο συγκεκριμένα με δηλώσεις τους κατά την διάρκεια των media day των ομάδων τους, οι συγκεκριμένοι σταρ επιβεβαίωσαν την επιθυμία να δώσουν το «παρών» στο Παρίσι.

«Δεν μου άρεσε όπως τελείωσε το καλοκαίρι για την εθνική ομάδα. Σίγουρα ενδιαφέρομαι να παίξω. Θα πρέπει να δούμε την καταπόνηση που θα έχω, αλλά με το ρόστερ που μπορούμε να δημιουργήσουμε, δεν θα χρειαστεί να κάνω πολλά», τόνισε ο Λεμπρόν Τζέιμς στη media day των Λέικερς έχοντας δύο χρυσά και ένα χάλκινο στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Στεφ Κάρι, από την πλευρά του, είπε στα ΜΜΕ: «Μίλησα με κάποιους ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία. Αν όλα μείνουν ως έχουν σίγουρα θέλω να παίξω. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ακόμα ότι είναι ευκαιρία για την Εθνική ΗΠΑ να ανακτήσει την κυριαρχία της στον κόσμο, οπότε σίγουρα θέλω να είμαι εκεί, να είμαι στην ομάδα. Μακάρι να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα που να είμαστε όλοι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ