Ιτούδης: «Δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Σπανούλη στην Εθνική ομάδα»

Ιτούδης: «Δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Σπανούλη στην Εθνική ομάδα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και την Εθνική ομάδα, τονίζοντας ότι ήταν δική του ιδέα να προσληφθεί ο «Kill Bill».

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε το χρίσμα για να γίνει ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, με τον Δημήτρη Ιτούδη σε συνέντευξή του στη «Meridian Sport» να μιλά για την εν λόγω απόφαση.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν δική του ιδέα ο «Κill Bill», επισημαίνοντας ότι από τα χρόνια τους στον Παναθηναϊκό έβλεπε πως θα φορούσε κοστούμι και θα καθόταν στην άκρη του πάγκου.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Μίλησα μαζί του αμέσως μετά την πρόσληψή του. Ηταν μία πολύ καλή κίνηση και ήταν δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Βασίλη. Ελπίζω να είμαστε ως χώρα και ως ομάδα όλοι μαζί στη νέα προσπάθεια και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και όσο περισσότερους παίκτες διαθέσιμους.

Από τότε που ήταν παίκτης το σκεφτόταν. Το ίδιο φαινόταν πως θα κάνει και ο Σαρούνας (Γιασικεβίτσιους). Ήταν ξεκάθαρο. Αντίθετα, άλλοι σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης για παράδειγμα, ποτέ του δεν είχε τέτοια επιθυμία. Ο Βασίλης και ο Σάρας όμως, ήταν ξεκάθαρο ότι το ήθελαν πολύ και τα κατάφεραν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ