Ιτούδης: «Παίξαμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, έξτρα χειροκρότημα στον Παπαγιάννη»

Ιτούδης: «Παίξαμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, έξτρα χειροκρότημα στον Παπαγιάννη»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη νίκη της Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του που κατάφεραν να νικήσουν μια σπουδαία ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, μοίρασε ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους.

Παράλληλα, ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον έμπειρο κόουτς να απονείμει τα εύσημα στον διεθνή σέντερ. «Ο Παπαγιάννης αξίζει έξτρα χειροκρότημα. Ήταν πολύ καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν καλός όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και στην άμυνα, στα ριμπάουντ και στις αλλοιώσεις», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Ο (προηγούμενος) Φαλ και η (προηγούμενη) άμυνα έφερε πίσω και τον (προηγούμενο) Ολυμπιακό- Κρίμα που δεν έφεραν και τη νίκη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ελπίζω να μην χρειαστεί ξανά οι διαιτητές να πάρουν μία απόφαση από το instant replay και να δημιουργήσουν ερωτηματικά. Αυτό λέω μόνο. Έχουμε παρόμοιες εμπειρίες από το παρελθόν. Παίξαμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και ο Πιερ πέτυχε 14 πόντους σε έξι λεπτά. Είχαμε σωστές αποστάσεις, αλλά στη συνέχεια τον χάσαμε. Η απουσία του χάλασε εντελώς το πλάνο μας. Είχαμε έναν παίκτη λιγότερο για την περιφερειακή άμυνα και γι’ αυτό θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Χέιζ, που έπαιξε 40 λεπτά. Αλλά, θα έπρεπε να περιορίσουμε τη δημιουργία των Γκος, Γουόκαπ και Κάναν.

Υπήρξε πολύ τακτική στο ματς. Μπορώ να πω πολλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να το πάει μέχρι το τέλος. Η νίκη είναι πάντα νίκη. Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που σχεδιάζαμε, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Αυτό που είπα στην αρχή δεν είναι κατά κάποιου συγκεκριμένου, απλώς είπα να μην δω ξανά κάτι αντίστοιχο. Ο Παπαγιάννης αξίζει έξτρα χειροκρότημα. Ήταν πολύ καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν καλός όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και στην άμυνα, στα ριμπάουντ και στις αλλοιώσεις. Επίσης και ο Μότλι θυσίασε τον εαυτό του. Θέλαμε να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο Παπαγιάννης τον Φαλ και στη συνέχεια τον Μότλι με τον Μιλουτίνοφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ