Μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ στα «χέρια» του Ρικ Πιτίνο

Μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ στα «χέρια» του Ρικ Πιτίνο

Δείτε πιο μεγάλο πρόσπεκτ του ελληνικού μπάσκετ θα μετακομίσει στην Αμερική και στο κολλέγιο του Σεντ Τζόουνς

Το αμερικανικό πανεπιστήμιο Σεντ Τζονς, στο οποίο προπονητής είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής 0μάδας και του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευτέρη Λιοτόπουλου.

Ο Λιοτόπουλος είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην Ακαδημία ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα στη Θεσσαλονίκη. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, για αυτό και η εξέλιξή του θα περάσει από τα χέρια του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είναι και ο καταλληλότερος για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Μετά την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, ο Λιοτόπουλος θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο κορυφαίο κολεγιακό πρωτάθλημα του πλανήτη το NCAA.

Ο περσινός πολυτιμότερος παίκτης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων, μαζί με το Σαμοντούροφ, ο οποίος, επίσης, αγωνιζόταν στην Ακαδημία Δέκα, θεωρούνται το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, με τις ενδείξεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές για μία λαμπρά καριέρα.

«Ο Λευτέρης είναι ο καλύτερος νεαρός στην Ελλάδα. Καταλαβαίνει τα πάντα από την επίθεσή μας όσον αφορά την κίνηση, τα κοψίματα και την εκτέλεση» ήταν η δήλωση του Ρικ Πιτίνο, όσον αφορά την απόκτηση του ταλαντούχου άσου.

Δείτε μερικές από τις κορυφαίες φάσεις του ταλαντούχου γκαρντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ