Ολυμπιακός: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Ολυμπιακός: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ, αλλά είχε σε μεγάλο βράδυ μεταξύ άλλων, τους Παναγιώτη Ρέτσο και Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε χτες βράδυ (9/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου απέναντι στην Γουέστ Χαμ, αλλά πλήρωσε ακριβά μια αδράνεια της άμυνάς του στο 73’ και ηττήθηκε με 1-0 για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι, που ήταν πολύ καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά το γκολ του Πακετά προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο τελευταίο πεντάλεπτο έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Ωστόσο, ακόμα και σε ένα βράδυ που βαθμολογικά δεν «πήραν« κάτι οι Πειραιώτες, είχαν σε πολύ καλή μέρα -ξανά- τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και τον Μαντί Καμαρά, όπου αμφότεροι ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Η βραδιά του Κάνααν, ο συγκινητικός Μιλουτίνοφ και τα μαζεμένα… θρίλερ

Ο «playmaker» Ρέτσος, πολύτιμος για την ανάπτυξη από πίσω

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, φέτος διανύει μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Έλληνας αμυντικός, αποδεικνύεται πολύτιμος στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το build up από την άμυνα, που ζητά ο Ισπανός τεχνικός. Ο Ρέτσος χτες βράδυ ήταν επιδραστικός για την ομάδα του όντας αυτός που ξεκινούσε την ανάπτυξή της από την άμυνα. Είναι ενδεικτικό πως με 31/40 (78%) εύστοχες μεταβιβάσεις και απέναντι σε ομάδα της Premier League, ο 25χρονος βοηθούσε τα μέγιστα στην έναρξη των (αντ)επιθέσεων του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά κάνει στην χαμένη ευκαιρία του Ποντένσε στο 35ο λεπτό. Παράλληλα, κατέγραψε 7/10 κερδισμένες μονομαχίες, 3 κλεψίματα και 2 τάκλιν.

Η ευκαιρία του Ποντένσε ξεκινά από σωστή ανάπτυξη του Ρέτσου

Ο… άλλος Μαντί Καμαρά και το εξωπραγματικό 5/5!

Εμφάνιση βγαλμένη από τα παλιά πραγματοποίησε ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από την Γουινέα, μετά την μέτρια εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής της Superleague, επανήλθε στα γνωστά φετινά του επίπεδα. Πραγματοποίησε 74 ενέργειες με την μπάλα, είχε 34/45 (76%) ευστοχία στις πάσες του, 10/15 κερδισμένες μονομαχίες και 5/5 (!) πετυχημένες τρίπλες, απέναντι στο βασικό δίδυμο του άξονα της Γουέστ Χαμ! Μάλιστα στο τέλος, θα μπορούσε να γίνει και ο ήρωας του Ολυμπιακού, αν δεν πετύχαινε το δοκάρι, με την κεφαλιά του στο 86ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Φορτούνη και την πρώτη κεφαλιά του Πορόζο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Λονδίνο, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, είδε όμως κομβικούς του παίκτες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμοι για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θυμηθείτε ξανά το Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ