Η Ελλάδα θα διοργανώσει Προολυμπιακό Τουρνουά (pic)

Η Ελλάδα θα διοργανώσει Προολυμπιακό Τουρνουά (pic)

Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να διοργανώσει ένα εκ των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά

Η Ελλάδα θα είναι μία εκ των τεσσάρων διοργανωτών που θα φιλοξενήσουν Προολυμπιακό Τουρνουά το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται αναμφίβολα, για μια σημαντική εξέλιξη καθώς η Εθνική θα έχει και την υποστήριξη του κόσμου της για την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι τέσσερις χώρες που αναμένεται να φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 2 έως και τις 7 Ιουλίου του 2024.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη φορά σε μπαράζ για τη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Euro και το… 2-1 στα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)

Η επίσημη ανακοίνωση, όπως και η κλήρωση για τα τέσσερα τουρνουά, θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου από τη FIBA, ωστόσο η αποκάλυψη έγινε από έναν εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του παγκοσμίου μπάσκετ Ντονάτας Ουρμπόνας με τουίτ στον επίσημο λογαριασμό του.

Μένει μόνο να επιβεβαιωθεί επίσημα από τη FIBA η διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά από την Ελλάδα, που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να διεκδικήσει τη πρόκριση και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ