Χωρίς Μπραζντέικις και Γκριγκόνις η λίστα της Λιθουανίας για τα «παράθυρα»

Χωρίς Μπραζντέικις και Γκριγκόνις η λίστα της Λιθουανίας για τα «παράθυρα»

Οι Λιθουανοί δεν συμπεριέλαβαν στη λίστα της Εθνικής. για τα παράθυρα των προκριματικών του Eurobasket, τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Μάριους Γκριγκόνις. Αμφίβολος ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Η Λιθουανία έχει το βλέμμα της στην εκκίνηση των προκριματικών για το επικείμενο Eurobasket, με τον Καζίς Μακσβίτις, σε συνεργασία με τον Γκιέντριους Ζιμπένας (που θα κοουτσάρει σε εκείνο το διάστημα), να ανακοινώνει τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους στα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου.

Η «Λιέτουβα» θα τεθεί αντιμέτωπη με Πολωνία (22/02, εντός) και Εσθονία (26/02, εκτός), με Ομοσπονδία να ενημερώνει πως εκτός αποστολής έμειναν οι… Έλληνες, Ίγκνας Μπραζντέικις από τον Ολυμπιακό και Μάριους Γκριγκόνις από τον Παναθηναϊκό.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της ΑΕΚ, που είχε τραυματιστεί και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά η λίστα που επέλεξε ο Καζίς Μακσβίτις: Τουμπέλις, Σιρβίντις, Γκεντράιτις, Ουλάνοβας, Μαλντιούνας, Ραντζεβίτσιους, Μπιρούτις, Λεκάβιτσιους, Νορμάντας, Γκέμπεν, Ολισεβίτσιους, Ρόκας Γκεντράιτις, Ντίμσα, Καρινιάουσκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ